Gå vidare till innehåll
Nyss tillagd i din varukorg
Kvantitet:
Visa varukorg (
)
Fortsätt shoppa
Skicka
Stäng sökningen
Sök
Logga in
Varukorg
0
artiklar
Recept
Saffransgravad torsk med honungssås och strössel på rostad skinka
Torsk lämpar sig otroligt väl att både röka och grava. Med smak och färg från saffran, sältan från skinkan och sötman från såsen blir rätten en vi...
Läs mer
Rödbetsråraka med ädelostcrème och palsternackskrisp
Råraka på rödbetor ger en väldigt vacker färg! Med krämig ädelost och palsternackskrisp blir det en riktigt bra variant på klassisk råraka. 4 st 5...
Läs mer
Ostchips med syrad grädde och sikrom
Ostchipsen är förföriskt goda som de är! Servera till minglet, fredagsmyset eller som här, toppade med syrad grädde, sikrom, lök och dill. ca 10 ...
Läs mer
Vårprimörer med bönröra
Primörerna är nästan godast som de är och behöver knappt varken skalas eller kokas. Servera med en god dipp, det är godis det! 4 pers 1 knippe sp...
Läs mer
Västerbottenkroketter med gräslöksmajjo
Otroligt goda och frasiga! Panko är ett asiatiskt jäst vetebröd som strimlats till fluffiga flingor och resultatet blir krispigare än vanligt strö...
Läs mer
Kycklingsspett med äppelglaze
Ingen grillfest utan kycklingspett! Glazen blir riktigt tjock och härlig, söt men med en fräsch äppelsmak. Den räcker till många och håller sig lä...
Läs mer
Blomkålsbollar med tryffelmajjo
Som falafel men på blomkål! Visste du att man odlar svart tryffel på Gotland? Den säljs hel men även som olja, smör, salt och “Tryffioli”. Blomkål...
Läs mer
Använd vänster-/högerpil för att navigera i bildspelet eller svep åt vänster/höger om du använder en mobil enhet
Vid val av sökresultat uppdateras sidan.
Tryck på mellanslagstangenten och piltangenterna för att göra ett val.