Årets julklapp till företagets anställda!

Dags att hitta årets julklapp till dina anställda och kollegor? Den här kokboken ger en upplevelse som räcker länge, och som på ett lättsamt sätt bidrar till att inspirera för en hållbar omställning.

I "Svenska smårätter - från fredagsmys till mingelfest" samsas klassiska svenska smaker med lokala tolkningar av medelhavsmat. Tillsammans med oväntade smakkombinationer blir recepten en inspiration till att testa sig fram för att hitta nya rätter till både vardag och fest. Och vem har sagt att mingelrätter inte passar bra även en vardag eller till fredagsmyset?

Genom att använda lokalt odlade råvaror och anpassa det vi äter efter säsongen kan vi alla göra skillnad i omställningen till en mer hållbar matproduktion. Att äta lokalt odlad mat i säsong är faktiskt både gott och enkelt, samtidigt som det är hållbart på flera plan. Vi tror på att hållbarhet ska vara enkelt och trevligt för att vi ska lyckas, och hoppas att den här boken skall inspirera till det!

Är du nyfiken på recepten? Här hittar du tre smakprov ur boken!


Inbunden, 144 sidor.
Digital version ingår. 

Pris ex moms: 234,90 kr (6% moms)

BESTÄLL NU

Mängdrabatt vid större beställning

Vid köp av minst 10 böcker: 10% rabatt. Ange koden "kokbok10" i kassan. 
Vid köp av minst 20 böcker: 12% rabatt. Ange koden "kokbok20" i kassan. 
Vid köp av minst 50 böcker: 15% rabatt. Ange koden "kokbok50" i kassan. 

Svar på några av de vanligaste frågorna hittar du här, men om du har fler frågor, så är du alltid välkommen att kontakta oss på smaratter@latitud.se